bilgisayarın yaraları ve zararları
bilgisayarın yaraları ve zararları
bilgisayarın yararları ve zararları
-
aysu_çıtçıt
- Adı Soyadı: Aysu SÜSLÜ
- İl: Manisa
- İlçe: Akhisar
- Okul: Halil Mandacı İ.Ö.O.
- Sınıf: 6/B
Re: bilgisayarın yaraları ve zararları
Bilgisayarn bize birçok yararı olduğuna göre zararları da vardır
ÖRNEK:
Bilgisayar derslerimizi yapmamıza yardım eder.
Bilgisayarımızın başında çok oturursak gözlerimizin bozulması, baş ağrısı, boyun kaslarında ağrı ve tutulma vb. şeyler.
Fakat bilgisayarın başında saatlerce oturarak hem kendimize zarar veriyoruz hemde ailemize.
NEDEN AİLEMİZEDE ZARAR VERİYORUZ?
Ailemizle geçirdiğimiz vakit azalıyor, onları bir kenara bırakıp hep bilgisayar hep bilgisayar
Tamam bilgisayargüzel bir teknoloji ürünü bize yararları çok var.
Milli Eğitim bile bizler için bu dersi sunuyorlarsa önemlidir. Bir meslek sahibi olmak için bilgisayar kullanmayı bilmemiz gerekiyor. Artık bilgisayarın kullanılmadığı yerler yok.
Bilgisayar hem yararlı hem zararlı hem kendi sağlığınız için hemde çevreniz için.
ÖRNEK:
Bilgisayar derslerimizi yapmamıza yardım eder.
Bilgisayarımızın başında çok oturursak gözlerimizin bozulması, baş ağrısı, boyun kaslarında ağrı ve tutulma vb. şeyler.
Fakat bilgisayarın başında saatlerce oturarak hem kendimize zarar veriyoruz hemde ailemize.
NEDEN AİLEMİZEDE ZARAR VERİYORUZ?
Ailemizle geçirdiğimiz vakit azalıyor, onları bir kenara bırakıp hep bilgisayar hep bilgisayar
Tamam bilgisayargüzel bir teknoloji ürünü bize yararları çok var.
Milli Eğitim bile bizler için bu dersi sunuyorlarsa önemlidir. Bir meslek sahibi olmak için bilgisayar kullanmayı bilmemiz gerekiyor. Artık bilgisayarın kullanılmadığı yerler yok.
Bilgisayar hem yararlı hem zararlı hem kendi sağlığınız için hemde çevreniz için.