yardımseverlik

Sevgili öğrenciler, burada yazı, şiir, resim v.b. çalışmalarınızı paylaşabilirsiniz.
yavuz_42
Adı Soyadı: yavuz selim aygün
İl: Konya
İlçe: selçuklu
Okul: toki i. ö. o.
Sınıf: 6c

yardımseverlik

Mesaj gönderen yavuz_42 »

TUĞRA’NIN YARDIMI
Tuğra o gün cep telefonunu yaptırmak için telefoncuya gitmişti. Tuğra telefoncu ağabeyi tanıyor idi. Tuğra orada yardım sever abisi ile tanışıp, yanında bir bardak çay içmişti. Cep telefonunu yaptırınca annesini arayarak müjdeli haberi verdi. Telefon tamir eden adam bunu görünce fiyata indirim yaptı. Tuğra o kadar çok sevindi ki artık telefonuna kontör yüklemek için parası kalmıştı. Teşekkür ederek çıktı ve kontör yükletti. Artık bu yardım severlik hayatında yardımı öğrendi. Babaannesi gile oturmaya giden tuğra annesini orda buldu ve bu sürprizden dolayı teşekkür etti. Tuğra bu duruma çok sevinmişti. Üstelik kuzenleri de ordaydı. Tuğra bu duruma çok sevinmişti. Bu sürprizden dolayı annesine teşekkür evlerine dağılacaklardı, ama annesi burada kalınca tuğra buna çok sevindi. Bu günü tuğra asla unutmayacağını ve bu günü kendi için bayram edeceğini söyledi. Ertesi gün bu sevinci babası ile paylaştı. Babası bu işe çok sevinmişti. O günden sonra tuğra asla kötülük yapmamış, iyi ve yardımsever bir birey olmuştur.

kalın times new roman 19
Poyraz62
Adı Soyadı: Çağla Boyraz
İl: Ankara
İlçe: Mamak
Okul: Köşlüdere Orta Okulu
Sınıf: 5 / A

Re: yardımseverlik

Mesaj gönderen Poyraz62 »

bence benim arkadaşlarım daha yardımsever :) :P