6/B kazanır diğerleri sollanır

Deneme ve sohbet amaçlı mesaj yazmak için kullanılabilecek bölüm
POWER STRIKE
Adı Soyadı: Hikmet CELEBİ
İl: Aydın
İlçe: didim
Okul: selçuk özsoy ortaokulu
Sınıf: 6/B

6/B kazanır diğerleri sollanır

Mesaj gönderen POWER STRIKE »

en çalışkan,en güçlü biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim sınıf(6/B)hahaha kah kah kah :x :x :x :x :P :P 8-) 8-) :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :twisted: :roll: :roll: :roll: :!: :geek: :geek: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :geek: :geek: :geek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :oops: :oops: :oops: :) :D :D :D :D :D :D :) :) :) :) :) ;) ;) :shock: :shock: :shock: :shock: :? :? :? :? :? :? :? 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :!: :!: :roll: :roll: :roll: :roll: :evil: :evil: :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :? :? :? :? :? :) :D :D :D :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hardway4you
Adı Soyadı: Furkan KUŞBEYGİ
İlçe: Didim
Okul: Selcuk Ozsoy ortaokulu
Sınıf: 6/B

Re: 6/B kazanır diğerleri sollanır

Mesaj gönderen Hardway4you »

Falan Filan İnter Milan Hesabı yani
talha23
Adı Soyadı: faik talha sakıcı
Okul: selçuk özsoy orta okulu
Sınıf: 6\f

Mesaj gönderen talha23 »

neden kupa alamadınız 6/F şampıyon oldu ibrahim böcü azmi ege kaykusuz faik talha sakıcı ilk üçte deneme sınavı sınıflar arası
özge altekin
Adı Soyadı: özge altekin
İlçe: didim aydın
Sınıf: 6/F

Mesaj gönderen özge altekin »

6/F kupa alırken 6/B bakakaldı neden acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :D :roll: :mrgreen: :mrgreen:
yasinesinbay
Adı Soyadı: yasin esinbay
Sınıf: 6/f

Mesaj gönderen yasinesinbay »

yav he yav 1. biziz
Sıla Yayla12
Adı Soyadı: Sıla Yayla
İlçe: Didim
Okul: Selçuk Özsoy Ortaokulu
Sınıf: 6/F

Mesaj gönderen Sıla Yayla12 »

Başarınızın sonucu nerede ? Gösterin :!:
S.yayla
Kullanıcı avatarı
blackwolf
Adı Soyadı: AZMİ EGE KAYKUSUZ
İlçe: DİDİM
Okul: Selçuk Özsoy Ortaokulu
Sınıf: 7/F

Mesaj gönderen blackwolf »

Bana derler kral sana ne derler :?: Aaa durun hatırladım hiçbir şey
Zeka nerede kullandığına göre değer kazanır.
Başlamak başarmanın yarısıdır.
İki kelime izle ve öğren.
Kazanmak için kazanacağına inanmalısın.
Arkamdan konuşanlar arkamda kalmaya devam edin.
Her Türk asker doğar.
Yaşam = Amaçsızlık
batuhan15
Adı Soyadı: batuhanşavran
İl: Balıkesir
İlçe: bigadiç
Okul: akyarortaokulu
Sınıf: 5/b

Mesaj gönderen batuhan15 »

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :lol: :lol: :lol: