Sitemizin gelişimi ile ilgili fikirler, öneriler

Öğrenmek istediğiniz öncelikle Teknoloji sonra herşeyle ilgili soruları burada sorabilir, bildiklerinizi paylaşabilirsiniz...
HardCore
Adı Soyadı: Ozan Erdoğan
İl: İstanbul
Okul: Saffet Simavi Orta Okulu
Sınıf: 7/C

Re: Sitemizin gelişimi ile ilgili fikirler, öneriler

Mesaj gönderen HardCore »

kral4 yazdı:slm hocam nasılsınız iyiki bu programı kurdunu çok teşekürler :D :lol:
program değil bu script :lol:
Resim
HardCore

bence c# dan öğrenmeye başlanabilir bende yavaş yavaş öğreniyorum GwBasic biliyodum az bişey unuttum ama :D php az biliyorum tema falan editliyorum bence Yazılım adında bi konu açılsın altınada alt konular olarak Php , Asp.net , Html5 , Css , JQuery , diye alt konular açılsın Mybb olsaydı iyi olurdu site ama siz bilirsiniz genide benim mybb forum vardı admin şifresini unuttum 4-5 ay girmemiştim :D forum bakımda da kaldı phpmyadmin dende temanın aktiflik bölümünü bulamadım :D mybb daha kullanışlı argo kelimeler falan engellenebiliyor phpbb kullanmadığım için bunu pek bilmiyorum :)
Resim
yusuf.polat
Adı Soyadı: Yusuf Polat Erdoğan
İlçe: KARTAL
Okul: SAFFET SİMAVİ ORTAOKULU
Sınıf: 5-B

Mesaj gönderen yusuf.polat »

yusuf.polat
Adı Soyadı: Yusuf Polat Erdoğan
İlçe: KARTAL
Okul: SAFFET SİMAVİ ORTAOKULU
Sınıf: 5-B

Mesaj gönderen yusuf.polat »

HardCore yazdı:bence c# dan öğrenmeye başlanabilir bende yavaş yavaş öğreniyorum GwBasic biliyodum az bişey unuttum ama :D php az biliyorum tema falan editliyorum bence Yazılım adında bi konu açılsın altınada alt konular olarak Php , Asp.net , Html5 , Css , JQuery , diye alt konular açılsın Mybb olsaydı iyi olurdu site ama siz bilirsiniz genide benim mybb forum vardı admin şifresini unuttum 4-5 ay girmemiştim :D forum bakımda da kaldı phpmyadmin dende temanın aktiflik bölümünü bulamadım :D mybb daha kullanışlı argo kelimeler falan engellenebiliyor phpbb kullanmadığım için bunu pek bilmiyorum :)
HardCore

yusuf.polat yazdı:
HardCore yazdı:bence c# dan öğrenmeye başlanabilir bende yavaş yavaş öğreniyorum GwBasic biliyodum az bişey unuttum ama :D php az biliyorum tema falan editliyorum bence Yazılım adında bi konu açılsın altınada alt konular olarak Php , Asp.net , Html5 , Css , JQuery , diye alt konular açılsın Mybb olsaydı iyi olurdu site ama siz bilirsiniz genide benim mybb forum vardı admin şifresini unuttum 4-5 ay girmemiştim :D forum bakımda da kaldı phpmyadmin dende temanın aktiflik bölümünü bulamadım :D mybb daha kullanışlı argo kelimeler falan engellenebiliyor phpbb kullanmadığım için bunu pek bilmiyorum :)
yusuf insan ol imza atmayı falan öğren beni yorma :D sölemicemde kendin bul öğren akılda kalıcı oluyo ;) :D
Resim
egol55
Adı Soyadı: Ege TUTKUN
İl: Kocaeli
İlçe: Gebze
Okul: Osmangazi ortaokulu
Sınıf: 6/G

Mesaj gönderen egol55 »

1D_Seray_Zayn yazdı:yapma imkanınız varsa resimlerle ve oyunlarla bilgsayarın donanımlarını veya yazılımlarını anlatsanız sper olurrr bncee SİZCE NASIL OLRR :?: :?: :?:
Bencede bilgisayar konuları falan...
Kullanıcı avatarı
EnesGun
Adı Soyadı: enesgüneş
İl: Yalova
İlçe: merkez
Okul: orgeneral selehattin risalet demircioğlu orta okulu
Sınıf: 6/D

Mesaj gönderen EnesGun »

bu form cok güzellllll
Kullanıcı avatarı
bellataş
Adı Soyadı: Sedef Mazı
İl: Yalova
İlçe: merkez
Okul: Orgeneral Selahattin Risalet Demircioğlu Ortaokulu
Sınıf: 5/C

Mesaj gönderen bellataş »

hocam biz fotoğraf koymak istiyoruz fakat 90x90 boyunda fotoğraf bulmak zor bu yüzden fotoğraf boyutlarını 95x80 95x90 gibi yaparsanız sevinirim bu arada bu site çok güzel tam öğrencilere göre :P :P
Kullanıcı avatarı
eyaktas
Site Yöneticisi
Adı Soyadı: Efrahim Yasin AKTAŞ
İl: Aydın
İlçe: Didim
Okul: Selçuk Özsoy Ortaokulu

Mesaj gönderen eyaktas »

bellataş yazdı:hocam biz fotoğraf koymak istiyoruz fakat 90x90 boyunda fotoğraf bulmak zor bu yüzden fotoğraf boyutlarını 95x80 95x90 gibi yaparsanız sevinirim bu arada bu site çok güzel tam öğrencilere göre :P :P
Takılmayın böyle şeylere :) Ne güzel avatar ayarlamışsınız kendinize ;) Çok gerekirse tekrar düşünürüz artırmayı.

İyi dersler.
Zoru mutlaka başarırsınız, imkansız biraz zaman alır..
Üşenme, erteleme, vazgeçme..
talha23
Adı Soyadı: faik talha sakıcı
İl: Aydın
İlçe: didim
Okul: selçuk özsoy orta okulu
Sınıf: 6\f

Mesaj gönderen talha23 »

hocam oyun koyun