kopyaa

Deneme ve sohbet amaçlı mesaj yazmak için kullanılabilecek bölüm
keşanlı
Adı Soyadı: cihan yallıkurt
İl: Aydın
İlçe: Didim
Okul: Selçuk Özsoy Ortaokulu Aydın/Didim
Sınıf: 6/H

kopyaa

Mesaj gönderen keşanlı »

kopya ne kadar faydalı :D :lol: :?: :twisted: :shock:
GhY
Adı Soyadı: GhY
Okul: Selçuk Özsoy Ortaokulu

Re: kopyaa

Mesaj gönderen GhY »

çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
GÖEBEKLEESİN
Adı Soyadı: mert deniz
Okul: selçuk özsoy orta okulu
Sınıf: 6/h

Mesaj gönderen GÖEBEKLEESİN »

bana para verin de3 maçlara sokaym sizi
Yusuf Kapar
Adı Soyadı: Yusuf Kapar
İlçe: didim
Okul: Selçuk Özsoy Orta Okulu

Mesaj gönderen Yusuf Kapar »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Yusuf Kapar
Adı Soyadı: Yusuf Kapar
İlçe: didim
Okul: Selçuk Özsoy Orta Okulu

Mesaj gönderen Yusuf Kapar »

:ugeek: :geek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :geek: :ugeek: :geek: :ugeek: :geek: :ugeek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: